ד"ר אורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/12/2000 | 14:09 | מאת: יוני לביא

אורן שלום. תודה רבה על התשובה. הייתי רוצה לדעת אם היה מצב של בן-אדם המתעסק בשני תחומים ספציפים: היפנוזה, ופסיכולוגיה. אם כן, מי הוא ואיך פעל...? מקווה שאני לא מציק לך עם השאלות... בתודה יוני.

27/12/2000 | 21:56 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יוני שלום על פי חוק ההיפנוזה רשאי לעסוק בהיפנוזה רופא או פסיכולוג מומחה שעבר הכשרה יעודית לנושא. כל גורם אחר אינו רשאי לעסוק בהיפנוזה. אתה ממש לא מציק עם השאלות, לשם כך נועד הפורום. בכל מקרה, האם יש משהו שאתה מתלבט בו בתחום הטיפולי ? במידה וכן, אשמח לענות ולעזור (ואם זה סתם לידע כללי, גם זה בסדר גמור) בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית