אישתי מרפיצה לתינוק שלנו שהוא בן שנה 3 חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2002 | 21:40 | מאת: נאנא

שלום אני פונה לכב' ושואל מה אני יכול לעשות עם אשתי שהיא בזמן שתהיה עצבנית מרפיצה לתינוק שלנו שהוא בן שנה ושלוש חודשים . מה אני יכול לעשות איתה אפילו אם זה יהי משהו שיהי דרך משפטי. אני מקווה לתשובה שתעזור לי

04/06/2002 | 22:38 | מאת: adi

היי, לדעתי יש מקום שתפנה לשירותי הרווחה במקום מגוריך. עדי

05/06/2002 | 08:05 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נאנא שלום זו אכן יכולה להיות בעיה שפוגעת בהתפתחות הנפשית התקינה של התינוק. אין ספק שאתם זקוקים לעזרה ותמיכה. כמו שעדי כתבה אחרי אני מציע שתתקשר ללשכת הרווחה ברשות המקומית שבה אתה מתגורר ובקש לקבוע פגישה דחופה עם עובדת סוציאלית. היא תנחה אותך כיצד להמשיך הלאה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית