קושי בפרידה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/05/2002 | 18:49 | מאת: יעלי

ד"ר קפלן שלום, אני נמצאת בטיפול נפשי מספר שנים, ולמרות שהכל בסדר, נשארתי עם בעיה אחת והיא הקושי להפרד... מה עושים? יעלי

31/05/2002 | 22:27 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יעל שלום להיפרד ממי? ומדוע זו בעיה? כתבי עוד קצת על השאלה ואשמח להגיב. בברכה ד"ר אורן קפלן

01/06/2002 | 00:34 | מאת: יעלי

קושי להפרד מהפסיכולוגית. נוצר קשר עמוק, וזה קשה לעזוב את הטיפול ולהמשיך בלעדיו. בכלל , פרידה זה דבר לא קל, אבל כשמדובר במשהו כזה משמעותי, זה קשה ביותר. פתאום, להרגיש לבד, או פתאום , נורא להתגעגע. אז מצד אחד, זה נכון שאפשר להשאר בטיפול, אך השאלה היא עד מתי, כי נראה שלא יעזור כלום, תמיד זה יהיה קשה מאוד. תודה, יעלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית