רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2002 | 00:58 | מאת: ליליאוז

ד"ר קפלן, שלום רב. אני חשה שאני זקוקה לעזרת פסיכולוג/ית על מנת להשתחרר מתחושות מעיקות ולקבל הארות או דרכי התמודדות עם בעיות שאני נמצאת בהן. האם יש פסיכולוג/ית באיזור הצפון עליו אתה יכול להמליץ? אני גרה באיזור טבעון/חיפה. ואם לא, כיצד אבחר בפסיכולוג/ית טוב/ה שיוכלו לעזור לי? תודה, לילאוז (-:

31/05/2002 | 00:07 | מאת: ד"ר אורן קפלן

לילאוז שלום לצערי אינני מכיר פסיכולוגים באזור הצפון. הכי טוב זה לקבל המלצה מחבר או בן משפחה. אם אין עם מי להתייעץ אז: במידה ואת פונה בשירות הציבורי כדאי להתקשר לצוות בריאות הנפש בקופת חולים ולבקש המלצה. לגבי טיפול פרטי תוכלי לנסות בדפי זהב ולהתרשם בטלפון האם העונה נשמע לך, ולקבוע פגישה ראשונה. תנסי לסמוך על האינטואיציה האם נוצרת כימיה מתאימה ביניכם. במידה ואחד ממשתתפי הפורום מכיר פסיכולוג/ית באזור הצפון אולי תקבלי המלצה. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית