גיליתי שחברה שלי בוגדות בי אני מבואס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2002 | 20:19 | מאת: חי ב- אבדון מחדרה23

למה אני מתאמץ בכלל הכי טוב לישון כל היום רק לישון... לא לראות אף אחד ...הכי בריא! צריך לצאת לעבוד ולקרוע את עצמך תמורת כסף מסריח...אוף.... לפעמים נדמה לי שהעולם סובב סביב המין רק בשביל זה כולם חיים עובדים כדי שיהיה כסף כדי לפתות אחד את השני... שנהיה יפים ומאופרים....ושיהיה בושם שעולה 400 שקל...שזה כל המשכורת שלי העולם יקר ...יקר מדיי שנוכל להרשים....כדי לקחת בני/בנות זוג ..מתאימים שיהיו יפים ............ לזיון הבא...! אני נגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעל דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני תמים מדיי לעולם הזה מחר אגע בקבר הקר של אימי והצרחה תהייה איומה! קחי אותי איתך לעולם שנהיה ביחד היה לי מאוד טוב לידך שחיית ...הענקת לי חום ואהבה אמיתית...לא מזוייפת! ידעת רק להעניק לי.... הרגשתי בטוח ליד חסותך לא יכול להיות פה לבד בעולם הזה הניכור חזק מתמיד אני כותב את זה ואבא צופה בחדשות אפילו לא יודע מה איתי אני לא בן אדם התאבדותי אמא אבל לחיות בגיהנום עליי אדמות של יאוש וכאב..... זה לא פחות קשה אני מרגיש שאני לא יכול יותר לפעמים... מחר האזכרה מחר האזכרה ומרגיש ש...כל כך בודד פה.... אני מת מוות נפשי חסר רק המוות הפיזי החתיכת זונה ההיא לא יכלה להתאפק.... שרמוטה אני תמים מדיי ולא אשרוד איין לי מה לחפש בעולם... כי פחדתי לנסות...פחדתי להעז ואני תקוע איין לי כח לכלום ....לא יכול לזוז.... איין מישהו אמיתי מבחינתי כולם צבועים היא עוד שאלה אם אני עצוב בגלל מה ששמעתי! רציתי להכניס לה סטירה.... רציתי לצעוק עליה :לכי מפה...עזבי אותי ... אבל לא יכלתי הייתי המום כזה...קפוא ברוך הבא למועדון הנבגדים ישראל....

29/05/2002 | 22:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ישראל שלום נשמע שקפאת ולא יכולת לדבר. אני ממליץ לך דוקא לנסות ולדבר איתה, גם אם השיחה תהיה לא נעימה. כל עוד הדברים נשמרים כך אתה מרגיש שכל העולם מזוייף. אם תוכל לעבד את הדברים איתה, אולי זה יוכל להישאר כמקרה ספציפי שלא משליך על כל העולם עבורך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית