הקשר בין פרוזאק לשינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2002 | 14:11 | מאת: רוני

שלום לדר אורן, אני משתמשת בפרוזאק מספר שנים וסובלת גם מנדודי שינה. מטופלת במעבדת השינה. האם פרוזאק עלול לגרום לנדודי שינה, או לחזק את הפרעות השינה הקיימות אצלי. תודה, רוני.

28/05/2002 | 17:00 | מאת: יונת

רוני מניסיון אישי שלי וגם מידע מהפסיכיאטרית שלי הפרוזק אכן גורם לבעיות שינה ולכן היא השביעה אותי לקחת רק בבוקר לאחר שאוכלים משהו ולא על בטן ריקה . כשאני שוכחת לקחת בבוקר ולוקחת בצהרים הלך לי הלילה ואני נרדמת רק לפנות בוקר.

29/05/2002 | 00:21 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רוני שלום אנא נסי לברר בפורומים העוסקים ברפואה. הפורום הזה עוסק רק בפסיכותרפיה, כלומר, טיפולים פסיכולוגיים באמצעות שיחות. בכל מקרה, הרופא המטפל צריך לתת את התשובות הללו על רקע ההיכרות האישית עמך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית