זקוקה לטיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/12/2000 | 15:43 | מאת: יעלי

אני בין טווח הגילאים 25-33. סבורתני כי טיפול פסיכולוגי יוכל לעזור לי לטפל באי שקט, בחוסר הביטחון ובהתלבטויות שבי. כיצד מגיעים לפסיכולוג טוב באיזור מגוריי? ומבחינה כספית מה וכמה נהוג לשלם? תודה.

27/12/2000 | 00:13 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יעלי שלום שלחי אלי הודעה בדואר האלקטרוני ואנסה לכוון אותך צייני היכן את גרה והאם יש לך שאלות או העדפות מסויימות [email protected] בברכה ד"ר אורן קפלן

28/12/2000 | 02:34 | מאת: טלי וינברגר

יעלי שלום רב, ישנן שלוש דרכים להגיע לטיפול: הראשונה, דרך התחנה לבריאות הנפש הקרובה למקום מגורייך. יש להתקשר אליהם ולקבוע פגישה. מדובר בשירות ציבורי ולכן עלותו נמוכה יחסית (התשלום משתנה בין אזורים שונים בארץ, אך מדובר בתשלום של עד 50 ש"ח לפגישה ככל הידוע לי). השניה, דרך קופ"ח. יש לברר מיהם המטפלים העובדים עם קופת החולים שלך ולפנות אל אחד מהם. הטיפול במסגרת זו הוא מסובסד לתקופה מוגבלת, אך עדיין יקר יותר מזה המקובל בתחנות לבריאות הנפש ומגיע עד לכ-200 ש"ח לפגישה. השלישית, מטפל פרטי. כאן התשלום עשוי להרקיע שחקים וכל מטפל יכול לדרוש לפי הבנתו ומצפונו. בכל דרך שתבחרי רצוי לקבל המלצות על מטפל מסויים ואז לפנות אליו. עדיף ללכת למטפל שהמליצו לך עליו, מאשר סתם לבחור שם מתוך רשימת מטפלים. לצערי, בתחנות לבריאות הנפש לא תמיד מתחשבים ברצון הפונה להגיע למטפל מסויים. אם ברצונך לקבל המלצות על מטפלים, את מוזמנת לפנות אליי (הפרטים בכרטיס האישי שלי בהקלקה על שמי). בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית