מרגישה קצת עצובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/05/2002 | 09:42 | מאת: ליאת

שלום, היום הוא מסוג הימים שאין לי מצב רוח , ואני מרגישה שהדמעות זולוגות מעצמם בלי שום סיבה מיוחדת. (למעשה פתאום זה נראה שאני עצובה ממליון סיבות ). אני שונאת את הימים האלה שאני מרגישה חסרת אונים אין לי חשק לדבר עם אף אחד וכל מי שמדבר איתי גם מעצבן אותי. אני לא יכולה להתמודד עם זה ומצדד שני אני לא יכולה ללכת לפסיכולוג פעמיים בשבוע . אני כנראה צריכה לדבר עם משהו שאני לא מכירה בלי אינטרסים מיותרים. טוב תודה בכל אופן ליאת

26/05/2002 | 23:28 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ליאת שלום אם את לא יכולה ללכת לפסיכולוג פעמיים בשבוע, האם את הולכת פעם אחת? השאלה מה קורה לך, מדוע הדמעות זולגות כך פתאום ואיך אפשר לעזור לך. קשה לי לתת לך עצה בפורום מבלי להכיר אותך, אבל המשפט האחרון שכתבת על כך שאת צריכה לדבר עם משהו נטראלי נראית בהחלט אפשרית. כדאי שתקבלי ייעוץ פסיכולוגי הן כדי להבין מה קורה לך והן כדי להתאים טיפול מתאים. במידה ואת נמצאת במסגרת כזו חשוב שתביאי את תחושותיך עליהם כתבת פה, ותנסי לבדוק האם את יכולה להגביר את תדירות הפגישות לפחות בתקופה הקרובה. בזמן מצוקה תוכלי לנסות לשוחח בטלפון עם אחד מקווי המצוקה, כמו למשל ער"ן. הטלפונים מופיעים בכל העיתונים. הכי חשוב שלא תישארי לבד עם התחושות הלא נעימות הללו. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית