צ'פכה\כיף ארוכה ,יש משמעות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2002 | 12:57 | מאת: שיר

מידי יום ביומו אני נוהגת לעשות הליכה. הנני כבת 30 נשואה טרייה. מידי פעם נפגשת תוך כדי הליכה בידידו של בעלי שהוא נשוי כבן 40. כשנפגשים אומרים שלום בחיוך וממשיכים כל אחד לדרכו בהליכה. לאחרונה, הוא החל להניף את זרועו בכדי שהחזיר לו "כיף" מהיר, ומייד מצאנו את עצמנו כשכף ידי פתוחה ומודבקת לכף ידו עם הזרוע תוך כדי הליכה ולא יכולנו שנינו להסיר את ידינו עד שהיא נשמטה אצל שנינו. אכחיש, אם הדבר הזה לא גרם לי לריגושים. כי זהו יד "שונה" מהיד שאני רגילה להרגיש (של בעלי). מדוע הוא לא אסיר את כף ידו ממני האם האדם מנסה בדרך זו "לחמם" את ייצרי ולאחר מכן להשכיבני?, אנו בס"כ נהנינתי ולא חשבתי מאומה על משהו אחר, האם הוא זומם כלשהו בהתנהגותו זו? - שיר.

22/05/2002 | 15:09 | מאת: סנדרה

בחיאת שיר, את לא יכולה קצת מעוף ? קצת דמיון ? כל הסיפורים נורא נורא דומים, תני לנו קצת גיוון , בסדר ? הסיפור עם הכלב, היה טיפ טיפה שונה. אולי תנסי ללכת בכיוון הזה, לערבב קצת בעלי חיים, מטוסים , אניות , טנקים מסוקים, משהו כזה. שיהיה קצת צבע וענין.

22/05/2002 | 21:48 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שיר שלום באמת אינני יודע לפרש את התנהגותו. אולי תוכלי לשאול אותו באופן ישיר, או במידה ואינך מעוניינת אמרי שאינך מעוניינת לשתף פעולה. כל טוב ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית