לדר' אורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/05/2002 | 12:28 | מאת: קרן

דר' אורן שלום כתבתי לך בדף הקודם על חרדות וכיצד להתמודד עמן. ברצוני לשאול כעת האם חרדה היא בעיה נפשית או מחלה? זה לפעמים מתריד אותי ואולי עוד אחרים שמתמודדים עם זה. זה נורא עוזר לי לחשוב שזו לא מחלה נפשית כי אם בעיה שאפשר להתמודד עמה ולחיות חיים רגילים לחלוטין ,אפשר להגיד שבמצבי אנשים אפילו לא יודעים שיש לי בעיה. מה אתה חושב על אנשים שיש להם חרדה בחברה. תודה קרן

20/05/2002 | 01:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

קרן שלום חרדה היא אחת התופעות הנפוצות ביותר אצל אנשים בריאים בנפשם. זו תופעה טבעית ומינונים סבירים ממנה מגינים עלינו מפני מעשים בלתי שקולים. עם זאת, במידה והחרדה משתלטת על החיים רצוי לפנות לייעוץ פסיכולוגי ולעיתים אף להיעזר בתרופות, כדי להביאה לרמות שאינן פוגעות באיכות החיים. בברכה ד"ר אורן קפלן

20/05/2002 | 11:16 | מאת: קרן

20/05/2002 | 11:18 | מאת: קרן

תודה לך על כל התגובות המהירות והיחס האדיב קרן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית