חלומות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2002 | 19:21 | מאת: אנונימית

ד"ר אורן קפלן שלום רב! האם אתה גם מפרש חלומות עד כמה שניתן כאן באתר? ברור לי שבכדי לקבל פענוח מדויק עליך להכיר אותי אך האם קיימת אפשרות לפענוח בכל זאת דרך הפורום? תודה.

19/05/2002 | 00:22 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אנונימית שלום רק החולם יכול לפרש את חלומותיו. כך לפחות אני מאמין. הפסיכולוג יכול לסייע במהלך המפגש, וזה בד"כ כחלק מהיכרות מעמיקה יותר במסגרת הטיפולית. לכן אני חושש שלא אוכל לפענח את החלום שלך, אבל את יכולה לנסות לעשות זאת עם עצמך. חשבי אסוציאטיבית מה הוא מעורר בך, רוב הסיכויים שזה הכיוון. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית