סרוקסט- לכל מומחה פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/12/2000 | 18:36 | מאת: תקוה

אני מקבלת מזה שנה וחצי טיפול בכדורי סרוקסט וכמעט שכחתי את בעיתי לחלוטין ואני אדם מאושר אך מלכתחילה שמתי לב שישנה תופעה מוזרה של הרגשה של מוח בתוך מוח כלומר ישנם לפעמים תחושות של תזוזת המוח בתוך קליפתו משהו מאד משונה שקשה לי להסבירו כאילו מענעים לי בזרם עדין את המוח בתוך הגוגולת שאלתי את הרופשא מספר פעמים על כך הוא לא יחס לזאת חשיבות ואמר שלא נתקל בתופעה שכזאת לאחרונה התחושה המוזרה גברה האם זה נורמאלי מה זה?? האם זה מעיד על בעיה. לבד מזאת אני חשה מצוין אך התחושה מאד מוזרה ולא נעימה כשהיא פוקדת אבקש לציין שהיא פוקדת אותי כל יום כמעט אודה לך על כל מידע ואינפורמציה תקווה

26/12/2000 | 22:56 | מאת: ד"ר אבי פלד

מדובר על תופעה לא מוכרת כלל - לכן גם קשה להתייחס לה - אם היא מפריעה מאד ניתן לשקל החלפת טיפול - אם לא מפריע יש להתעלם ממנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית