פירגון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2002 | 01:23 | מאת: פסיכולוגית עמיתה

שלום אורן, אני עוקבת אחר תשובותיך בפורום ומרגישה חובה נעימה לפרגן על הנועם, האמפטיה ואי ההתנשאות שבתשובותיך. שלא לדבר על הידע. מברוק!

18/05/2002 | 15:02 | מאת: עמית בניהול פורומים.

מצטרף לתגובתה של הפסיכולוגית העמיתה. ומרגיש חובה לציין שהן שהאתר של ד"ר אורן מצויין! ותגובותיו בפורום מדודות שקולות חכמות ולא מעוררות אנטיגוניזם כמו אצל מנהלי פורומים אחרים שביחס אליו נמצאים ברמה או שתים פחות ממנו. בהצלחה מכל הלב!

18/05/2002 | 15:03 | מאת: עמית בניהול פורומים.

מצטרף לתגובתה של הפסיכולוגית העמיתה. ומרגיש חובה לציין שהן שהאתר של ד"ר אורן מצויין! והן תגובותיו בפורום מדודות, שקולות, חכמות ולא מעוררות אנטיגוניזם או קידום מכירו עצמי כמו אצל מנהלי פורומים אחרים. ושביחס לד"ר אורן נמצאים ברמה או שתים פחות ממנו. בהצלחה מכל הלב!

18/05/2002 | 19:50 | מאת: סיסי

משתתפת בפורום

18/05/2002 | 23:27 | מאת: שאול

ההתיחסות למנהלי פורומים אחרים היא לא אתית ומיותרת

19/05/2002 | 00:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

תודה על הפרגון מכולם. אני ממש מסמיק. לילה טוב אורן

19/05/2002 | 01:20 | מאת: פסיכולוגית עמיתה

שלום אורן, הפירגון - מכל הלב. הירווחת אותו ביושר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית