סיוטים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2002 | 09:38 | מאת: אריאל

אני בן 38 גובה 180 משקל 105 קג לא סובל מבעיןת מיוחדות אבל יש לי הסטוריה ארוכה של כאבי בטן ויציאות תכופות לשירותים לאחרונה לפני 3 חודשיים התגלה בבדיקת דם אצלי חיידק הליקופילורי קיבלתי טיפול משולש של אנטיביוטיקה לחודש אבל מאז לא ניגשתי לברור הצלחת הטיפול שמשמעו קטילת החיידק לאחרונה בנוסף ליציאות מרובות במשך היום התוסף סיפטום של עודף גזים לאחרונה אני סובל מסיוטים בלילה שאני קם בבוקר זה מאוד קשה האם יש קשר למחלה או שזה מצביע על בעיה גופנית אחרת תודה אריאל

17/05/2002 | 23:01 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אריאל שלום אני מציע שתפנה אל הרופא המטפל והתייעץ איתו. מדובר כאן בבעיה רפואית וכדאי קודם כל לבדוק אותה לפני שפונים לכוונים פסיכולוגיים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית