הפרעות אכילה,בולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/05/2002 | 02:09 | מאת: מוש

אשמח לדעת היכן ניתן לקבל פרטים אודות שיטות טיפול ואחוזי הצלחה, שימוש בסרוקסאט כקטליזטור לפיתוח דפוסים חדשים , הקשר בין הסיפטום ומבנה אישיות , חתך סוציואקונומי של הלוקים בהפרעה זו וחומר עדכני נוסף .

16/05/2002 | 12:50 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מוש שלום אני מתאר לעצמי שחיפוש במאגרי המידע באינטרנט ובספריות האוניברסיטה יניב חומר רב. במידה ויש לך שאלה ספציפית או אישית אוכל לנסות ולייעץ. בנושא הסרוקסט כדאי לפנות לפורומים הרפואיים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית