לדרור גרין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/12/2000 | 11:43 | מאת: גמ

לפני מס' ימים כתבת שאוכל לפנות אליך אישית דרך הכתובת שלך. יש מקום שממנו אני אוכל לשלוח לך אי-מייל בעיברית? (בכתובת שלי ניתן לכתוב רק באנגלית.) תודה

26/12/2000 | 17:04 | מאת: ד"ר דרור גרין

גמ יקרה, ניתן לשלוח אימיילים בעברית באמצעות הוטמייל. אם אין לך חשבון את יכולה לפתוח בתוך שלוש דקות, בכתובת: www.hotmail.co.il הכתובת שלי: [email protected] להתראות, דרור

27/12/2000 | 23:35 | מאת: מאיר

תכתבי את המסמך ב-WORD ואפילו אם אין לך OFFICE אז בוודאי שיש לך WordPad או איזשהו "כתבן" שאפשר לכתוב בעברית ופשוט תעשי attachment לקובץ ותשלחי את המכתב ליעדו.

28/12/2000 | 12:00 | מאת: גמ

רעיון גדול! איך לא חשבתי על זה קודם?...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית