לשירה (מחדרה)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2002 | 18:46 | מאת: חי בהוסטל אבדון מחדרה23

היי מה נשמע אני נורא מנסה (אני חושב לעזור לעצמי) לפעמים אני אבל חושב שאני נופל ..ולא יכול עוד ונכנע אבל יש בי ניצוצ חיים ורצון לעזור לעצמי היום למשל דיקלמתי :הבית הוא אויב! העבודה יותר טובה לי זה שהרגשתי מתוסכל בעבודה רציתי לשאול אותך נגד מה הכדורים שאת לוקחת?... וממה את סובלת?.. אני בעבר לקחתי סוגים שונים של כדורים נגד חרדה ודכאון כמו סרוקס'ט ודומיו אבל הם לא עזרו אני עובד במפעל מוגן ואיין לי תקצוב לפסיכולוג פרטי! במה את עוסקת בחייך?..האם את מרגישה ממוצה בעבודה?.. ובכלל בת כמה את?.. אשמח אם תעני שלך ישראל

12/05/2002 | 20:48 | מאת: שירה

הי ישראל בעבר לקחתי סרוקסט אבל זה לא עזר לי. כיום אני לוקחת רמרונד ובמקרה הצורך קסנקס. אלה כדורי הרגעה וכדורים אנטי דכאוניים. אני לוקחת אותם היות ואני סובלת מהתקפי חרדה ודיכאון ממושך. אינני עובדת משום שאני סטודנטית ונכון מי כמוני יודעת עד כמה טיפול פסיכאטרי הוא יקר אך חשוב. לכן אתה יכול להעזר בקופ"ח וכדאי שתנסה את זה. בנוסף לדיכאון אני סובלת ממחלה פיזית כרונית לא קלה שמשפיעה על הדיכאון שלי ומהווה טריגר משמעותי לעניין. אני מקווה שתמצא את כוחות הנפש לעזור לעצמך. זכור, אם לא אתה אז אף אחד. שלך, שירה

12/05/2002 | 23:15 | מאת: חי בהוסטל אבדון מחדרה23

שירה בת כמה את בבקשה?. אני מעוניין לדעת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית