מצבי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2002 | 15:35 | מאת: פלורה

ברצוני לשאול מה עושים ? יש לי אמא בת 63 שנכנסת למצבי חרדה רופאת המשפחה נתנה לאמי כדורים אבל הכדורים יותר מרדמים אותה. (אני חושבת שזה מצב חרדה זה מתבטא בכאבי בטן וכאבי צואר שעולים לראש. ברצוני לציין שאמי עשתה את כל הבדיקות והכל יצא בסדר). ברצוני לעזר לאמא ממתינה לתשובה ובתודה מראש

12/05/2002 | 17:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

פלורה שלום אני מציע שתפני את אימא לייעוץ פסיכיאטרי ו פסיכולוגי. אין מדובר בנושא לטיפול רופא המשפחה. פסיכיאטר יתאים לה טיפול תרופתי מתאים שאינו גורם תופעות לוואי כאלה, ודרוש במקביל פסיכותרפיה, טיפול באמצעות שיחות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית