לויוי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/05/2002 | 16:17 | מאת: שירה

היי, אני נמצאת בפורום הזה למעלה משנה אני חושבת. אם אני לא טועה סיפרת בעבר שהיית חשופה לאלימות ושיצאת מהמעגל הזה. אני נמצאת במעגל כזה היום, שכן לפני שבועיים עברתי חוויה קשה של אלימות ואכזריות, אני לא יודעת מה לעשות כדי להתגבר על זה, אני אובדת, אין לי כוחות ואני שקועה ברחמים עצמיים. אולי יש לך עצות? שירה

12/05/2002 | 12:06 | מאת: ויוי

אני איתך ברצון . אני לא יודעת פרטים עליך שירה . רוצה לעבור לפורום השכן תמיכה הדדית,? שלך ויוי

12/05/2002 | 18:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שירה שלום לא תיארת במה דברים בדיוק אמורים, אבל אנשים שהיו חשופים לאלימות ועוברים שחזור של האלימות בשנית חווים את הדבר באופן טראומתי מאוד וחשוב שתפני לעזרה מקצועית. לא ציינת האם את נמצאת כיום בטיפול, אך במידה ולא אני ממליץ לך לפנות. אינני חושב שעצות באינטרנט יספיקו במקרה כזה, את צריכה לפגוש איש מקצוע בצורה אישית. בברכה ד"ר אורן קפלן

12/05/2002 | 19:11 | מאת: חי בהוסטל אבדון מחדרה23

שירה מי לעזזל הרביץ לך ולמה?.... ספרי לי מייד! אני חייב לדעת אולי אוכל ליעץ לך מה לעשות בבקשה אני אהיה איתך פה! אני דואג לך רק שראיתי את זה מאוד נבהלתי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית