היפנוזה תחת השפעת סמים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/12/2000 | 23:40 | מאת: אור

שלום דוקטורים, שמתי לב שיש לי כוח מסוים, הכוח הזה נובע מראש שלי, הצלחתי לגלות זאת רק כשהייתי תחת השפעת הסם קנאביס. אותו מצב שהיה קרה כאשר אותו בחור הסתכל לי בעניים.... כל חיי התעניינתי בנושא פסיכולוגיה אבל אף פעם לא העמקתי מספיק כרגע אני מפנה את כל תצומת ליבי בנושאי פסיכולוגיה קלינית, נירולוגיה, פסיכיאטריה וכדומה... אני בן 20 והייתי רוצה המלצה להמשך חיי.

26/12/2000 | 18:18 | מאת: דר יורם ב.

אור. מעניין למה לא עונים לך. התשובה אמורה להיות מעניינת. אולי תנסה שנית.

26/12/2000 | 23:03 | מאת: ד"ר אבי פלד

תחת השפעת קנביס מופעים חוויות מיוחדות - חלקם לא מציאותיות - כאשר החוויה הלא מציאותית מתגברת מדובר בפסיכוזה - פסיכוזה יכולה להפוך לסכיזופרניה שהיא מחלת נפש קשה ביותר ובלתי הפיכה - בשנים האחרונות הקשר של גרימה בין חשיש קנביס וסכיזופרניה נהיה יותר ויותר ברור- אפשר לאומר שמי שמשתמש בחשיש ומריחואנה לוקח סיכון מאד רציני לקבל מחלת נפש קשה בלתי הפיכה

27/12/2000 | 14:17 | מאת: יוני לביא

ד"ר פלד פסיכיאטר כתב/ה: > > תחת השפעת קנביס מופעים חוויות מיוחדות - חלקם לא מציאותיות - > כאשר החוויה הלא מציאותית מתגברת מדובר בפסיכוזה - פסיכוזה יכולה > להפוך לסכיזופרניה שהיא מחלת נפש קשה ביותר ובלתי הפיכה - בשנים > האחרונות הקשר של גרימה בין חשיש קנביס וסכיזופרניה נהיה יותר > ויותר ברור- אפשר לאומר שמי שמשתמש בחשיש ומריחואנה לוקח סיכון > מאד רציני לקבל מחלת נפש קשה בלתי הפיכה ד"ר פלד שלום. לצערי אני חולק על דעתך באופן מופלג. את התשובות והסיבות לא אכתוב כאן ועכשיו, אבל אני מציע לך שאם תכנס לעומק הנושא תראה שלקחת מקרה\מקרים ספציפיים ועשיתם ככלל. בתודה יוני

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית