טיפול בלחץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/05/2002 | 01:17 | מאת: חגית

אני מחפשת הפניה למקום שיש טיפול קבוצתי או יחידני בלחץ (שמופנה פנימה) עדיף טיפול התנהגותי (ביו פידבק, וכדו') תודה.

10/05/2002 | 07:25 | מאת: ד"ר אורן קפלן

חגית שלום תוכלי להיעזר בביו פידבק או/ו בטיפול בהיפנוזה. יש מטפלים שונים בקהילה שעוסקים בתחום. תלוי באיזה מסגרת את מחפשת טיפול. תוכלי לברר למשל בצוות בריאות הנפש בקופת החולים שלך ובדפי זהב לגבי גורמים פרטיים בתחום. גם באינטרנט יש לא מעט מידע, תוכלי להקליד את מילות המפתח ביו פידבק או היפנוזה במנועי החיפוש בעברית. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית