בעיות במשפחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2002 | 16:00 | מאת: eti gal

אני יוצאת היום עם משהו שיצא עם אחותי לפני בערך 10 שנים ועכשיו המשפחה נגדי ונמאס לי כל הזמן לעשות מה שהם רוצים. אני בת 29 והוא בן 27 מה אתה חושב

07/05/2002 | 21:50 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אתי שלום יש כאן שני מרכיבים, אחד לגבי הבחור והשני לגבי הקשר עם המשפחה. בקשר לבחור, את צריכה לפעול לפי רגשותיך. אם את נמשכת אליו, תלכי לפי ליבך. עכשיו החלק השני, המשפחה. את צריכה לבדוק האם את מוכנה לשלם את המחיר של העימות עם המשפחה תמורת הקשר, ולהיפך, האם את נמשכת אליו דוקא בגלל העימות ודוקא בגלל שיצא עם אחותך. אין לי דעה לכאן או לכאן, רק חשוב שתהיי מודעת לאופן בו את נוהגת ולסיבות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית