סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/12/2000 | 20:43 | מאת: קרין

אני בת 29 ולוקלת סרוקסט כבר שנה וחצי, 1 כדור ליום בגלל התקפי חרדה. עד עכשיו הכל היה בסדר, לאחרונה התחלתי להרגיש אפופה ולא מרוכזת. הייתי רוצה לרדת לחצי כדור ליום כל יום (10 מ"ג), האם זה אפשרי? האם זה יעזור להרגיש פחות אפופה? האם זה לא יחזיר את ההתקפים?

24/12/2000 | 21:42 | מאת: ד"ר אבי פלד

אם מדובר בטיפול לאחר התקף ראשון יש לנסות לרדת האמת כבר היה ניתן לנסות לרדת לפני חצי שנה בכל מקרה לא לרדת לבד כי עם תחת פיקוח רפואי נתן לצור קשר דרך כרטיס אישי בלחיצה על שמי בדף הפורום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית