מהו אינטייק ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/04/2002 | 13:53 | מאת: גל

אני צריך לבצע פגישת היכרות הנקראת "אינטייק מבוגרים" באחת התחנות הציבוריות-קהילתיות לבריאות הנפש של משרד הבריאות. מהי מטרת הפגישה? אילו נושאים ושאלות יעלו בה? מה כדאי להכין והלתכונן לפגישה זו? מה צריך להביא לפגישה זו? בתודה, גל

21/04/2002 | 20:40 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גל שלום אינטייק היא כינוי לפגישת היכרות שבה אתה תספר על עצמך והבעיה שבגללה החלטת לפנות והגורם המטפל ישאל בוודאי שאלות וינסה להגדיר את הבעיה ולהמליץ על הטיפול המתאים בה. אין צורך להביא דבר לפגישה חוץ מאת עצמך באופן מלא וישיר. ספר למטפל מה הביא אותך לפניה לטיפול וכן על ההסטוריה האישית שלך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית