בעיה חמורה ביותר!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2002 | 21:30 | מאת: מרי

יש לי בעיה אני סובלת מדיכאון וכנראה כתוצאה מזה אני נגררת: כל מי שמדבר על סמים גורם לי להיגרר אחריו(להשתמש)! אני מעשנת קבוע ביגלל שנגררתי! רציתי לברוח מהבית!!!! אני שותה! -מה אני עושה אני מאד אוהבת לעשות שטויות (בשבילי הם כמו הרפתקאות שמוציאות אותי מהעצב ומהדיכאון למשהו יותר טוב)!!? -אני לוקחת פארפנן סרוקסט ואפקסור מה קורה עם משתכרים או שותים קצת?

18/04/2002 | 23:32 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מרי שלום זה אכן נשמע כמו בעיה חמורה ביותר שעלולה להביא אותך לתהומות עמוקים. השאלה הפשוטה הינה האם יש לך כוח לעשות משהו כנגד זה. אני מציע שתפני לגורם מקצועי שמתמחה בהתמכרויות, גם את לא מרגישה מכורה לסמים או אלכוהול. כיוון הטיפול במקרה שאת מתארת דומה לגמילה. לגבי הערבובים בין כדורים, סמים ואלכוהול, זה נשמע רע, אבל אני לא מייעץ בנושא תרופות, כך שכדאי שתתיעצי בפורום המטפל בנושאים הללו. כל טוב ושמרי על עצמך ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית