הפנוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2002 | 08:52 | מאת: נ.ח.

שלום דר. אני בן 40 וסובל הרבה מחרדות למצב בריאותי. אבי נפטר לפני 8 שנים מדום לב ומאז אני חושש שזה יתקוף גם אותי. אני אדם בריא ופעיל וחרדות אלה פוגעות בי. אני מבקש לדעת באם טיפול בהפנוזה יעזור לי ולמי לפנות בנושא זה. תודה נ.ח.

16/04/2002 | 11:25 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נ.ח. שלום בעיקרון היפנוזה מתאימה לטיפול בחרדות ויכולה להשתלב היטב בטיפול הפסיכולוגי בנושא זה. ניתן לפנות לפסיכולוגים מורשים להיפנוט. אשמח להפנות אותך למטפל מתאים באזור מגוריך ואת הרשימה המלאה תוכל לראות באתר האגודה הישראלית להיפנוזה. אני מסיים בימים אלו כתיבה על מאמר בנושא ואני מאמין שאוריד אותו לאינטרנט בימים הקרובים. אני אוסיף קישור כאן בפורום למאמר. בברכה ד"ר אורן קפלן

16/04/2002 | 12:34 | מאת: נ.ח.

שלום דר. אני מודה לך על תשובתך ואשמח לקבל פרטים לגבי מטפלים מתאימים בהיפנוזה באיזור רחובות. תודה וחג שמח נ.ח. ד"ר אורן קפלן כתב/ה: > > נ.ח. שלום > בעיקרון היפנוזה מתאימה לטיפול בחרדות ויכולה להשתלב היטב בטיפול > הפסיכולוגי בנושא זה. ניתן לפנות לפסיכולוגים מורשים להיפנוט. > אשמח להפנות אותך למטפל מתאים באזור מגוריך ואת הרשימה המלאה תוכל > לראות באתר האגודה הישראלית להיפנוזה. > אני מסיים בימים אלו כתיבה על מאמר בנושא ואני מאמין שאוריד אותו > לאינטרנט בימים הקרובים. אני אוסיף קישור כאן בפורום למאמר. > בברכה > ד"ר אורן קפלן >

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית