ה צ י ל ו ! ! !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2002 | 19:00 | מאת: יעקב

אני בן 33 איבדתי רצון לחיות , זה אמיתי לגמריי אני מתחנן את מותי . אולי לא תתיחס להודעה ברצינות ,אבל אני באמת חושב לסיים את חיי . כצעד נועז במיוחד אני מנסה לקבל עזרה לפניי מעסה . אני לא מופנם , כך שאני יכול לדבר על הכול . יש לי עבר פסיכיאטרי שכלל אישפוז בגהה , אך אני חושב שלא היה ממש טיפול . מעולם לא קיבלתי תרופות לטיפול ואנני מעוניין בזה , יש לי שאלות כמו ילד שהחל לדבר אבל הבנתי שרק מטפל מקצועי יוכל לעזזור לי . הפחד הגדול שלי שכל הטיפול יהיה רשום בתיק רפואי ! אני בן 33 יש לי סכוי להנות קצת מהחיים ??? אודה לך מראש על היתיחסות כול שהיא נ . ב כול מי שמכיר אותי לא יאמין שאני במשבר נוראי , "חושב על מוות"

15/04/2002 | 19:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יעקב שלום הודעתך מעוררת בי דאגה רבה, ואין ספק שאתה זקוק לעזרה. אני שמח לשמוע שהבנת שאתה זקוק למטפל מקצועי ומוכן לפנות לטיפול. אני מסכים איתך ורוצה לעודד אותך לפנות בהקדם האפשרי לקבלת עזרה. אני מבין את חששך ממה שיהיה כתוב בתיק הרפואי שלך, אבל כיצד אפשר להשוות חשש זה לאובדן חייך? על התיק הרפואי חלה חובת סודיות רפואית ע"פ החוק ולאיש אין זכות להתבונן בו ללא הסכמתך, למעט מטפלך האישי. אנא פנה ביום חמישי אחרי החג לקבלת עזרה מקצועית דחופה. אם אינך מכיר אף גורם התקשר למרכז קופת חולים באזור מגוריך וברר להיכן תוכל לפנות. עד אז תוכל לנסות להיעזר בשירותי חרום טלפונים, כמו למשל ער"ן. 5461111 - 03 . http://www.eran.org שירותי חרום נוספים כתובים בעיתונים. אנא נסה לשוחח עם אדם קרוב ולספר לו על מצבך. חשוב שתוכל לקבל תמיכה בסביבתך הקרובה. ברצוני להדגיש משהו חשוב. במידה ורגע משבר חמור יגיע ותשקול לסיים את חייך באופן מיידי, אנא, קח מונית וסע מייד למיון גהה ובקש עזרה. אין דבר חשוב משמירת החיים, ובמקרה חרום תקבל שם עזרה. שמור על עצמך כל טוב ד"ר אורן קפלן

16/04/2002 | 08:54 | מאת: יעקב

ד"ר אורן קפל תודה רבה על היתיחסותך !!! אני כנראה לא אוכל להמשעך עוד , לבקש עזרה ועוד בגהה זה מוות קליני עבורי ! אינני מוכן לעבור תהליך שעברתי בגיל 17 [אישפוז בכפיה ] זה הישאיר צלקת שלא מגלידה ! אני גם יודע שדרך האינטרנט אין טיפול למצבי . בחרתי בדרך קיצונית מדיי , אבל זה עדיף מאשר להעלות דברים ולפתוח פצעים מדממים . במילא חסרוני לא יורגש . לא נישאר לי אלא להודות לך מאוד זה היה ניוסיון לבקש עזרה תודה רבה ! ישראל BDIKA4E

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית