schizoaffective disorder

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2002 | 10:10 | מאת: אינה

שלום לך אחי אובחן כסובל מהפרעה זו כבר לפני שנתיים: אני עדיין לא מבינה מה זה, אתה יכול להסביר בבקשה? מה יהיה בעתיד? שאלה אחת דחופה לפתרון: אחי לוקח כל בוקר 2 תרופות דקינט+פריזמה ובערב רספרדל הוא עושה זאת שנתיים בערך וכו. אחי עובד במשמרות וזה לא מסתדר לו עם התרופות אלא רק במשמרת הראשונה. לטענתו במשמרות שניה ושלישית הרספרידל פוגע בתפקודו והוא מפסיק לקח אבל אז אני רואה שזה לא טוב לו. אנא עזור לי (באם אתה פסיכיאטר) איך לקחת ומתי את התרופות במשמרות השונות. אני מעריץ את אחי על מאמציו אבל דיי קשה לו במיוחד בתקופות בהם הוא במשמרת שלישית. אציין שבמשמרות השניה והשלישת הוא הולך לישון ישר אחרי המשמרת וזה לא מסתדר כנראה עם תיזמון התרופות. תודה - אם אפשר להתיחס בפירוט כמה שיותר על מנת שאוכל להבין ןלהסביר לאחי

15/04/2002 | 17:50 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אינה שלום שאלותיך נוגעות בעיקר לטיפול התרופתי ואני מציע שתפני לפורום פסיכיאטריה הנמצא ברשימת הפורומים בקישור שנמצא בראש עמוד זה. בברכה ד"ר אורן קפלן

16/04/2002 | 08:31 | מאת: אינה

עברתי אחד אחד ולא מצאתי. אתה בטוח שכך קוראים לו? אנא תכוון אותי יותר תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית