אבחון הפרעת אישיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2002 | 16:16 | מאת: יגאל

שלום לך ד"ר . רציתי לשאול האם הפרעת אישיות נרקיסטית או גבולית או סכיזואידית שבא אובחנתי בצבא - היא נכות נפשית לפי תקנות נכות של הביטוח הלאומי ?? ( בכנות אם יורשה לי , השתחררתי מהמילואים בשנת 1994 לאחר מסע של השפלות ותלאות שגם אני לא מאמין לחלק מהמצבים בהם הייתי . אין לי שום נקיפות מצפון על השחרור שלי אז בנסיבות ההן , אך היום כואב לי שאני לא תורם כמו כולם .) תודה על הייעוץ יגאל .

15/04/2002 | 00:15 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יגאל שלום אינני מתמצא בתקנות הביטוח הלאומי. תצטרך לפנות לגורם מוסמך בעניין, אולי דווקא לעורך דין שעובד עם תביעות מול הביטוח הלאומי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית