האיש עם הכלב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2002 | 09:56 | מאת: אלמונית

אני כבת 26 נשואה טרייה, דווקא חיי מספקים את בעלי. לאחרונה, יש לי משום מה משיכה עזה ובלתי נשלטת בגבר הנשוי + כבן 40 הגר לא הרחק מביתי. היכן שיש לו הזדמנות הוא מעיף מבטו לעברי. מאחורי ביתי המשתקף לגינה ציבורית גדולה, הצצתי מהחלון לשמע הרעש שעשו הילדים בגינה, והופתעתי לראות שהאיש נמצא עם כלבו (בכדי שכלבו יעשה את צרכיו ) כרבע שעה ליד ביתי. האיש החליט להתמקד ולעמוד בשדה ראייה נוח דווקא בקו ישיר מול חלון ביתי. מידי פעם מביט לכלבו ומידי פעם מעיף מבט לחלון ביתי. הגינה די גדולה יחסית. הדבר מחמיא לי חשבתי אולי הוא מקווה לראותני?? מדוע בחר דווקא לעמוד סמוך לבניין שבו אני גרה ולהשקיף לעבר חלוני הרי לא חסר מקום בגינה לעמוד עם כלבו. מה יוצא לו מזה, הרי אני לא יוזמת מאומה בנידון... - מהאלמונית. ולציין, שזה קורה בעיקר בשעה מאוחרת בלילה ובשעה קבועה.

14/04/2002 | 14:18 | מאת: אור

עושה רושם שהאיש דלוק עליך, ועורך מעכב אחריך רק בכדי לראותך. היזהרי מהגברים בגיל הזה הם חרמנים, כנראה שאת שווה, והוא אוהב להביט בך בכל דרך שלא תהיה. היזהרי , ואם כל-כך טוב לך עם בעלך מדוע את כותבת שאת מפטזת עליו? נראה דווקא, שאת מינית מאד ולא מסתפקת בבעלך בלבד. כדאי שכבר תלכו לייעוץ כי רק נישאת ומה יהיה בעתיד? בהצלחה, וחישבי על זה היטב - אור.

15/04/2002 | 00:41 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אלמונית שלום אני מתקשה לענות לשאלת הגבר שמחזר או לא מחזר אחריך מאחר וזו שאלה של עובדות ופירושים. מה שרלוונטי בעיני הוא דווקא השאלה מדוע כעת חיזורו משמעותי עבורך ומה קורה ביחסיך עם בעלך. כנראה שמעין פליטת קולמוס הביאה אותך לכתוב שחייך "מספקים את בעלך" (ולא עם בעלך) ואולי המשפט השגוי מבטא משהו אמיתי שאת חשה מבפנים. אני מאמין שיחסיך עם בעלך באמת מספקים את שניכם, אבל תהליכים נפשיים מורכבים עשויים לקרות דווקא בשלבים הראשונים של הנישואין וכדאי לשים אליהם לב. זה בעיני העניין המרכזי, ולא האדם עם הכלב שהוא רק אינדיקציה למשהו שקורה לך עם עצמך ועם בעלך. בברכה ד"ר אורן קפלן

15/04/2002 | 08:12 | מאת: לד"ר קפלן - מהאלמונית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית