הרגשה של עקיצות בגוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2002 | 11:09 | מאת: ברטה

אני מרגישה מזה שבוע בקצות האצבעות ביד שמאל, ולפעמים גם בחלקי גוף אחרים עקצוצים כמו נמלים שמטיילים לי בגוף או הרגשה שקצות האצבעות נרדמים לי אבקש לדעת ממה תופעה זו נובעת

12/04/2002 | 23:19 | מאת: HERA

ברטה שלום, מה שאת מתארת נשמע כמו בעיה אורטופדית. מומלץ לפנות לרופא כללי ו/או לאורטופד כדי לאתר או לשלול בעיה גופנית. הרה.

13/04/2002 | 00:53 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ברטה שלום מומלץ לפנות לבדיקה רפואית. התחילי מרופא המשפחה ובקשי ממנו המלצות. יתכן שכדאי לראות נוירולוג. להלן קישור לפורום נוירולוגיה http://doctors.co.il/forums/list.php?f=26 לאחר שלילה של כל ממצא רפואי ניתן לשקול שוב האם יש מרכיב פסיכולוגי בעניין. בברכה ד"ר אורן קפלן

13/04/2002 | 09:27 | מאת: מישהי

ברטה שלום. נשמע שמתפתחת אצלך תסמונת לחץ על עצבי כף היד. השם הלועזי הוא carpal tanel syndrome מומלץ לפנות לכירורג כף יד או אורטופד המתמחה בכף היד.

14/04/2002 | 21:08 | מאת: שי

אבקש לקבל תשובה על שאלותי בנושא העניין דחוף תודה

14/04/2002 | 09:59 | מאת: אלמונית

לפי קריאתי בספרי רפואה, המקרה נפוץ, כדאי לך להתייעץ עם אורטופד - זה בעייה בעמוד השדרה, לחץ על העצבים. זה יכול להיות גם בעייה בכלי הדם. כדאי להתייעץ עם רופא מקצועי בהתאם. תהיי בריאה - האלמונית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית