רפלקסים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2002 | 23:29 | מאת: טלי

אני בת 23 וסובלת מבעיה הנמשכת כ-16 שנים. בעיה זו היא הרפלקסים ואי יכולת להשתלט על מע' העצבים בגופי. תופעה זו היא מלווה ברעידות בגופי ובטיקים. האם הדבר נובע מהמוח? או שמא היא מעצבים. משום שאני אדם הסובל מבעיה התפתחותית גם כן מגיל זה , האם יכול להיות שיש בינהם קשר? אודה לך מאוד אם תייעץ לי ותמליץ לי על דרכי טיפול בנושא. בתודה טלי.

11/04/2002 | 23:31 | מאת: ד"ר אורן קפלן

טלי שלום אני מציע שתפני לייעוץ נוירולוגי. התופעות שאת מתארת חייבות בבדיקה רפואית קודם כל. רק אחרי בירור מקיף בתחום זה אפשר לעשות בירור בתחום הפסיכולוגי. להלן קישור לפורום נוירולוגיה בדוקטורס http://doctors.co.il/forums/list.php?f=26 בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית