היפנוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2002 | 23:12 | מאת: שי

פסיכולוגית אשר בעבר היתי אצלה בטיפול המליצה על טיפול בהיפנוזה נגד דיכאוןוחרדות אשר מלווה בהתעוררות מוקדם בבוקר.הומלצה פסיכולוגית בשם חנה אלדר.האם משהו מכיר את הפסיכולוגית הנ"ל מהות השיטה סיכונים. תודה

09/04/2002 | 02:16 | מאת: .

יעילות נמוכה . אל תבנה על זה. .

09/04/2002 | 11:37 | מאת: דני

לי אישית לא עזרה קצת יקרה בקשר לחרדות יש אתרים שונים האינטרנט על חרדות ועל חרדה חברתית

13/04/2002 | 11:45 | מאת: שי

פיסיכוליגית אשר טופלתי אצלה בעבר נפגשה עימי לאחרונה עקב חרדות והתעוררות מוקדמת בבוקר. אבחנתה היתה שאני סובל מדיכאון. המלצתה היתה לפנות לד"ר חנה אלדר מהרצליה פסיכולוגית אשר עוסקת בהיפנוזה. האם הנ"ל מוכרת למנהל הפורום? מה הם הסיכונים בהיפנוזה? נאמר לי ע"י מכרים כי המדובר בשיטה מאוד חודרנית ? אבקש חוות דעת לגבי הגברת והשיטה בדחיפות תודה.

15/04/2002 | 16:50 | מאת: שי

פסיכולוגית אשר טופלתי אצלה בעבר, נפגשה עימי עקב בעיות של חוסר עניין לחץ והתעוררות מוקדם בבוקר. המלצתה היתה על טיפול בהיפנוזה אצל פסיכולוגית בשם ד"ר חנה אלדר בהרצליה. אבקש לדעת האם טיפול בהיפנוזה מסוכן משך הטיפול והאם ד"ר אלדר מוכרת ע"י מנהל הפורוטם תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית