היום נתתי לה נשיקה ראשונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/04/2002 | 22:38 | מאת: ילד מזדקן מחדרה23

היום היא תפסה לי מקום באוטובוס שנסענו הבייתה מהמפעל זה היה כל כך נחמד... אמרתי אם היא הולכת לשבת ליד מישהו אחר מההוסל שלה אז אני לא מיוחד בעיניה אז ישבנו כל הדרך והייתי מת מעייפות והרגשתי כבד ולא דיברתי הרבה אני מקווה שזה לא יפריע לי...הכובד שלי...(לא במשקל) אלא בלעניין... לפעמים אני חש משעמם אז אולי יום שלישי אני אלך לבקר אותה בהוסטל...איזה כייף...סוף סוף נשב ונדבר איזה שעתיי בלי הוראות של מה לעשות ובמה לעבוד וזה יהיה כל כך נחמד... טוב אז היום אני נתתי לה נשיקה קטנה (וראשונה) ליד האוזן לפני שהיא ירדה מהאוטובוס וזה גם היה כל כך נחמד אני מקווה שזה ימשיך ללכת בצורה טובה אני מאוהב?....אני פשוט לא מאמין כבר כמה שנים לא הייתי מאוהב.... אני פשוט לא מאמין שמצאתי... אחרי כל השנאה העצמית שלי וראיית השחורות זה נראה לי נס...

07/04/2002 | 22:49 | מאת: ילד מזדקן מחדרה23

שעתיים-נסענו-הוסטל..תיקוני כתיב

07/04/2002 | 23:32 | מאת: סיסי

ילד, לא הבנתי למה אתה גר בהוסטל ולמה עובד במפעל מוגן ? אני מבינה שאתה יודע להפעיל מחשב לבד וגם להקליד ?? ספר בבקשה על עצמך ומה הבעיה שלך.

10/04/2002 | 00:57 | מאת: גק

אמנם אני לא מכיר אותך אבל שמחתי בשבילך אני מזדהה עם מה שכתבת....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית