ישראל שלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/04/2002 | 22:11 | מאת: איתן

ישראל שלום אני מבין למה אתה מתכוון בקשר לאבא שלך. אתה בן יחיד??? אתה נמצא במסגרת טיפולית???(פסיכולוג וכד') לא הבנתי בקשר אליך. יש לך או היתה לך בעיה כלשהיא שמונעת/מנעה ממך ליהיות עצמאי??? משהו פיזי?? בקשר לבחורה שאתה מחפש, החיבוק. אני מבין אותך. אבל לצערי את זה לא מזמינים. זה בא לבד. קשר רציני לא אמור לפחות להתחיל בסקס. קודם ניפגשים מכירים. ועם זה בסדר אז מתנשקים ומתחבקים וזה לא קורה מעכשיו לעכשיו. זה לוקח זמן. ועם יש כימיה טובה והזוג מרגיש טוב ובנוח אחד עם השניה ואחת עם השני אז מגיעים לסקס. וסקס זה לא מגעיל. זה דווקא כיף. אתה ראית סרטים כחולים שהם סרטים סוטים לרוב. ולא משקפים את המציאות. ומה שראית שם לרוב לא תראה במציאות. אז אין לך סיבה להלחץ. בזוגיות צריך להרגיש בנוח צריך ששתי הצדדים יהיו שותפים. וכל אחד צריך שלשני יהיה נוח. זאת זוגיות טובה. חוץ מזה אני מאחל לך למצוא מישהי טובה שתאהב אותך ותחבק אותך. אבל תדע שזה לא מתחיל מזה, צריך קודם להכיר ושהיא תיהיה מעוניינת בך כמו שאתה בה. בהצלחה:) איתן

07/04/2002 | 22:23 | מאת: ילד מזדקן מחדרה23

שלום שנית איתן! מה שלומך איש?.. אני אכן בן יחיד אני במעקב מדי חודש על ידי פסיכיאטר ואני מנהל שיחה אחת לשבוע...שיחת נפש הכוונה שלא הייתי עצמאי היא...שלא הרגילו אותי לחיות כמו גדול אמא שלי שמרה עליי יותר מדיי ופינקה אותי עד שגדלתי והיה בי פחד עצום לעשות כל מיני דברים ... אז סקס זה כייף?... אני לא יודע אני לא מנוסה ממש אני מה זה חרד .... שלא הכל יפעל כמו שצריך...אם אתה מבין.... שיהיה לי פדיחות בקטע ואני באמת לאט לאט מתקדם לא רץ לשום מקום

08/04/2002 | 00:01 | מאת: איתן

ישראל. עכשיו הבנתי:) זאת באמת בעיה לחיות בצמר גפן ולפתע בלי הכנה מוקדמת. החיים האמיתיים. שהם חסרי רחמים והם קשים. ופתאום נותנים לך לשחות. זה בטח לא קל. אבל אני מבין שאתה עושה עבודה טובה??:))) תראה מוות זה מפחיד. אבל בכל זאת החיים נמשכים גם אחרי המוות יש חיים. נכון יש זכרונות. ויש כאב. אבל צריך להמשיך לחיות. אתה יודע מה אומרים??? החיים חזקים מכל דימיון. וזה נכון. צריך להכנס למסלול ולהמשיך עם כל המטענים של החיים. זה לא קל וזה לא מיידי. אבל זאת המציאות. ועם זה צריך לחיות. כן סקס זה כיף:)) אבל אתה צריך לקחת את הזמן שלך. אתה צריך להרגיש מוכן לזה, שזה מה שאתה והיא רוצים. תראה לא תמיד זה הולך בפעם הראשונה ולא תמיד גם בפעם השניה.וגם יותר מאוחר בחיים זה יכול לקרות:))) יש לו את השגעונות שלו:))) אבל אתה צריך להשתחרר לאט לאט מהמתח. וזה קורה אחרי כמה פעמים שמנסים. ואז הדברים מסתדרים לבד. אל תבהל עם זה לא הולך לך מהתחלה. זה קורה. בהצלחה:) @-----)--- איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית