תחושה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/04/2002 | 13:39 | מאת: מלי

תוכל אולי להסביר לי לאיזה בעיות (אם בכלל) יכול לגרום שימוש חד פעמי בגראס? אני אוכל אז להשוות בין כך לבין התחושה שאני מרגישה...

08/04/2002 | 01:36 | מאת: .

הי מלי . גראס לרוב האנשים בפעם הראשונה לא משפיע בכלל , וכמעט לא מרגישים את ההשפעה שלו. בקצה הסקאלה ישנם אנשים שמרגישים ובחוזקה תחושות . התחושות הללו באות לא כתוצאה ישירה מהגראס , הוא שמהווה כ"מעצים רגשות". לכן אם היית או את באופייך דיכאונית/ עליזה/במצב פחד/אושר ועוד - זה מה שתרגישי. אם למשל את אדם עם נטיה לפחד או לחץ את תרגישי סיפטומים של פחד שלא היכרת לפני כן, ואז מתחיל גלגל של פחדים להזין את כל העניין שוב ושוב. אבל הגראס בפני עמצו כבר לו נמצא בגוף או משפיע. .

08/04/2002 | 08:34 | מאת: מלי

באמת תודה, אני חושב שעכשיו אני מבינה שאותה תחושה שהרגשתי מאז ואני עדיין מרגישה היא פסיכולוגית... תמיד הייתי בן-אדם לחוץ, ודווקא לפני עישון הגראס יצאתי מזה והרגשתי מעולה ואמרתי לעצמי שזה מסוג הדברים שאני לא צריכה. ואז, במהלך ה"נסיון" שלי, נבהלתי רק מעצם המחשבה של הגראס... עדיין קיימת אצלי התחושה, אבל אני אנסה לשחרר אותי. מישהו יכול להפנות אותי לקישור בנושא? תודה רבה, מלי

08/04/2002 | 11:57 | מאת: טלי וינברגר

מלי שלום רב, בעבר נדון כאן בפורום באופן נרחב ומעניין, כל הנושא של שימוש בגראס, חשיש וסמים נוספים. אני מציעה לך לערוך חיפוש...ואני משוכנעת שתמצאי תשובה מהיימנה ורחבה. כאמור, באופן גורף, שימוש בסמים (ללא קשר לרמת "חוזקם") אינו מומלץ, אינו טוב ובוודאי שאינו חוקי. ראיתי לא אחת אנשים שנגרם להם סבל רב ביותר, אפילו מ"רק טעימה" חד פעמית. במידה ואת חשה בשינויים קיצוניים במצברוח, ו/או תחושות פיזיות לא מוסברות - אנא פני לרופא על מנת לבדוק את תלונותייך. בברכה, טלי פרידמן

08/04/2002 | 12:12 | מאת: ענבל

אני השתמשתי פעם אחת ואחרי כמחצית השעה חשתי זרמים בכל הגוף, רעד בידיים והתכוצות מפחידה שעברה מהראש לאורך כל הגוף ועד לכפות הרגלים. התחושת נמשכו באופן סדיר למשך שעתיים, ועד שיצאתי מזה חשבתי שאני הולכת למות. ההתכוצויות היו מאוד חזקות והידיים רעדו. הכל עבר. מאז לא נגעתי ולא אגע יותר בזבל הזה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית