פגישה ראשונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/04/2002 | 09:19 | מאת: כוכבית

שלום רציתי לדעת איך מתחילים בשיחה ראשונה עם פסיכולוג? ועל מה מדברים בפגישות הראשונות? שבוע טוב כוכבית

07/04/2002 | 15:46 | מאת: קרן ש.

כוכבית יקרה, אין לך מה לחשוש מפגישה עם פסיכולוג. כל הכיף הוא שאת לא צריכה להתכונן. מי שמוביל את הטיפול זה הוא - או יותר נכון מי שגורם לך להוביל את הטיפול זה הוא. מתחילים בהכרות עמוקה לאורך השנים ולאט לאט מגיעים לכל הבעיות ולאני האמיתי. אני הייתי שנה אצל פסיכולוג נהדר ואני ממליצה בחום לכל מי שמרגיש שהוא זקוק לאחד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית