נמשכת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/04/2002 | 21:48 | מאת: adi

היי רציתי לדעת למה אני נמשכת לגברים מבוגרים ממני בהרבה שנים? גבר שאפילו יכול להיות אבא שלי. או שאני נמשכת לנשים, מבוגרות ממני.אפילו פעם חשבתי שאני מאוהבת במשהי. איך אדע מה הסיבה? זה מפריע לי . רציתי לציין שעד עכשיו יצאתי עם גברים בערך בגילי. וכרגע אני לבד, מי יודע עד מתי...... תודה רבה.

06/04/2002 | 22:59 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עדי שלום למעשה לא ניתן לתת לך תשובה רצינית מבלי להכירך באמת. יש כמובן כל מיני אסוציאציות שיכולות לעלות סביב מה שאת מתארת, למשל, יחסים לא פתורים על הוריך שמשליכים על היחסים שאת יוצרת. אבל כמו שציינתי, התשובה האמיתי היא לא משהו שאפשר לענות עליו כך. אינני יודע אם את נמצאת במסגרת של טיפול פסיכולוגי, אבל במידה ולא, זה נושא שבהחלט מתאים למסגרת כזו. בברכה ד"ר אורן קפלן

07/04/2002 | 01:34 | מאת: ליבי

עדי כאחת שיש לה יחסים קרובים מאד עם גברים בני 40 + אני אגיד לך משהו: זה טוב ויפה לקבל תמיכה מ"אבא" גדול אבל מה קורה כשהעסק מתחיל להתחמם? לגברים האלה יש נשים, יש ילדים ויש רצונות מוגדרים מאד כל עוד שאת יודעת מה את עושה זה טוב כל עוד שאת יודעת ממה זה נובע....ואת זה צריך לברר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית