שאלה מוזרה מאוד!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/04/2002 | 11:38 | מאת: ליאורה

אני מקוה שאני במקום הנכון! ושתוכלו לענות לי. יש לי סטייה מוזרה: "פטיש" להתעטשויות. ברצינות, זה ממש גורם לי ריגוש מיני! אני פשוט מרותקת כשאני "תופסת" מישהו (ובעיקר- מישהי) מתעטשת. השאלה היא אלף כול אם מצב כזה מוכר, ובית כול- האם זו מחלת נפש? בתודה, ליאורה

06/04/2002 | 17:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאורה, לא מוכר לא כתופעה נורמאלית ובוודאי שלא כמחלת נפש, אך הואיל וכה קל להשיג אבקת עיטוש, אני מניח שגם הדרך אל האושר קצרה. לבריאות, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית