למנהל הפורם שלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/12/2000 | 00:09 | מאת: goldi

למנהל הפורם שלום. אני לא מעוניינת לקבל בדואר שלי מכתבים שלו ממוענים אלי ,אפילו שהם קשורים לנושא שלי. היום קיבלתי 8 הודעות שלא היו בכלל בשבילי וזה לא מעניין אותי הדיונים בין האנשים ובטח לא רוצה לקבל את זה לכתובת שלי. בברכת חג חנוכה שמח.

23/12/2000 | 08:26 | מאת: ד"ר אבי פלד

את צודקת - פני למארגנים של doctors לי אין שליטה על התכתובת

23/12/2000 | 23:12 | מאת: איתי ויזר

שלום גולדי אם ברצונך להמנע מתגובות שיגיעו אל תיבת הדואר שלך, פשוט אל תסמני את תיבת "שלח לי הודעה לכתובת הדואר האלקטרוני שציינתי לעיל..." ואף הודעה לא תתקבל. אין באפשרותינו ליצור מיון בין ההודעות. בברכה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים mailto://[email protected]

23/12/2000 | 23:47 | מאת: שלום

כי יוצג בפורום - והרי אם יצג כל בר בי רב יוכל לשלוח לך אימילים- זוהי השורה מתחת לשם הכותב ומעל הנושא אם בהודעתך שמך צבוע בכחול משמע לחיצה עליו יביא לכתובתך לא די בעצתו של איתי ,אם תעשי כן פשוט לא תקבלי מהאתר הודעה כי יש תגובה להודעתך באתר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית