דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/04/2002 | 23:26 | מאת: rubi

ברצוני לקבל פרטים על טיפול בחשמל עקב דיכאון(מאחר וטיפול תרופתי ללא תוצאות)

04/04/2002 | 23:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רובי, טיפול בחשמל אמור לגרום רק לשיכחה לטווח קצר של מה שקרה לך בשעות שלפני הטיפול. לצערי, היכרתי לא מעט מקרים שהנזק לזיכרון היה גדול יותר. הפסיכיאטרים עצמם מודים שהם אינם בדיוק יודעים את אופן הפעולה עד הסוף. לכן הייתי מציע לך למצות עד תום את הטיפול התרופתי, גם אם תיאלץ לעבור לפסיכיאטר אחר לצורך כך, ולהתאזר בסבלנות, כלומר, לתת לכל תרופה חדשה את ההזדמנות שלה (מספר שבועות כידוע). את הטיפול בחשמל שמור רק לאחר שיכלו כל הקיצין, ואני מקווה מאוד שלא תגיע לזה. אני מבין שאתה במצוקה גדולה אם היגעת לשאול את השאלה ואתה מוזמן להעלות כאן שאלות אחרות, אם אתה מעוניין בכך. בהצלחה וכל טוב, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית