לד"ר רובינשטיין- בענייני מין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2002 | 23:08 | מאת: רגשית ושכלתנית

שלום לך. האם אפשר להעלות מעל במה ידידותית זו נושא חשוב ביחסי מין? אני בוחרת להתייעץ בך ולשמוע דעתך, מתוך הכרותי את רצינותך, נכונותך, ועומק התיחסותך לפונים.(כן- גם אני "מכאן"- רק עם כינוי חדש....) שאלתי תהיה קשורה ליחסי מין אנאליים,שהיו טאבו עבורי, עד ש... אם תחשוב שאין זה המקום המתאים- אשמח לדעת, ואולי תוכל להפנות אותי לפורום "ספציפי" יותר. אשמח לקבל אור ירוק ממך להעלות את הנושא פה. בברכה רגשית ושכלתנית

03/04/2002 | 23:28 | מאת: אלי

שלום אכן הנושא מעניין את שני המינים. אשמח לחוות דעה, אם יעלה הנושא בפורום.\\ להתראות אלי

04/04/2002 | 08:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לרגשית-שכלתנית, נראה לי שפורום סקסולוגיה יכול להתאים יותר, אך בואי נקרא את השאלה ואם ארגיש שיש לי משהו חכם לומר, אאמר. כל זאת בהבנה שאת מעלה בעיה אישית שלך ולא שאלה תיאורטית כללית. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית