הדרדרות מחודשת?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2002 | 12:45 | מאת: חדשה

נדמה לי שבעייתי הישנה חזרה... אני לא יודעת מה קורה לי. אני לא מצליחה למצוא עניין בשום דבר, מכריחה את עצמי (בקושי רב) לקום לעבודה, לא מצליחה להתרכז בלימודים, לא רוצה להיפגש עם אף אחד... יש לי חבר שבקושי רואה אותי. אני חושבת שאני אוהבת אותו, לפחות כך הרגשתי לפני כמה שבועות... כרגע אני לא מסוגלת להרגיש כלום. אילו יכולתי, הייתי נשארת במיטה לישון כל היום (אם כי אני לא ממש מצליחה לישון, למרות העייפות). אני מניחה שהגיוני לייחס את ההרגשה הזו למצב הבטחוני המעורער ולפיגועים הרצחניים שמשפיעים רע על כולנו, אבל אני לא חושבת שזו הסיבה. זה התחיל כבר לפני... ולא נראה לי שזה הולך להסתיים בקרוב. האם יש למישהו עצה בשבילי? בכל מקרה, תודה על ההקשבה.

03/04/2002 | 14:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חדשה, מה שאת מתארת זו התחלה קלאסית של דיכאון קליני. אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע בהקדם. יכול להיות שהמצב הבטחוני עורר את זה ויכול להיות שזה היה פורץ בגלל גירוי אחר. פני לטיפול ואל תתני לדברים להתדרדר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית