חרדה שורפת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/04/2002 | 15:53 | מאת: adi

היי אני לא יכולה לסבול את זה יותר. התקפי החרדה האלה פשוט גומרים עלי, אני רק רוצה למות . אני מנסה כל יום מחדש להתמודד עם החרדה הזאת לפעמים אני מנצחת לפעמים לא. אני חושבת שאני כבר משתגעת , המצב לא חוזר למה שהיה קצת רגיעה נורמליות. ולא זה לא דווקא מהמצב בארץ. זה חרדה כללית. אני בטיפול אצל עו"ס ומטופלת ע"י סרוקסט 20 מל' . הוא נתן לי תרגילים של הרפיה ואני משתמשת בהם די הרבה, כמעט בכל יום. אבל אני לא רוצה להגיע לרגע הזה שאני צריכה להשתמש בזה . אני רוצה לחיות כמו קודם , בלי פחד, ובלי עוד פחדים חדשים כמו שקרה לי .בקשה מוגזמת? זה כל כך כואב, זה שורף הכל, כל הגוף עולה באש. לפעמים אני חושבת שחבל שהתחלתי את כל הבאלגן הזה, את הטיפול הזה. איך עוד אני יכולה להרגע? תודה.

02/04/2002 | 16:11 | מאת: HERA

עדי, כמה זמן את מקבלת את הסרוקסט? כשמדובר בתרופות, צריך סבלנות, מכיוון שזמן ההשפעה ההתחלתי שלהן נע בין 6 שבועות ל - 3 חודשים. זה אינדבידואלי. אני יודעת, שלא חייב להיות קשר בין המצב שלך לבין המצב בארץ. למה חבל שהתחלת את הטיפול? תנסי לתאר את המצב שלך לפני שהתחלת אותו....

02/04/2002 | 19:28 | מאת: .

עדי תלכי דחוף לעוד פסיכיאטר התרופות בעליל לא עושות את שלהן. גם לא בטוח שזהו הטיפול הנכון או האיבחון הנכון -אם לשפוט לפי התיאור שלך וצורת הסבל. את אמורה להרגיש " בסדר " עם טיפול תרופתי נכון .

02/04/2002 | 22:35 | מאת: .

HERA כתב/ה: > > עדי, > > כמה זמן את מקבלת את הסרוקסט? > כשמדובר בתרופות, צריך סבלנות, מכיוון שזמן ההשפעה ההתחלתי שלהן > נע בין 6 שבועות ל - 3 חודשים. זה אינדבידואלי. > אני יודעת, שלא חייב להיות קשר בין המצב שלך לבין המצב בארץ. > למה חבל שהתחלת את הטיפול? > תנסי לתאר את המצב שלך לפני שהתחלת אותו....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית