האם מגיע לו עוד צ'אנס?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/04/2002 | 09:17 | מאת: שוקולד

לאחר כל מה שקראת פה שכתבתי וחשפתי בפניך אתה חושב שמגיע לו צ'אנס ממני? אתה חושב שהוא ראוי לעוד סיכוי? לסיכוי לשנות? להשתנות? לסיכוי להוכיח לי שהוא טעה ויעשה הכל לתקן ולפצות על הטעות? כי אני לא יודעת מה לחשוב לגבי זה

02/04/2002 | 16:17 | מאת: HERA

שוקולד, כבר כמה ימים אני עוקבת אחרי ההתכתבויות שלך עם גידי ועם חברים אחרים בפורום... נדמה לי, שאת לא רוצה לשמוע את האמת - אלא שיציירו לך עולם יפה יותר, כזה שלא קיים. לא! לא מגיע לו עוד צ'אנס! צ'אנס למה? לפגוע בך שוב? אדם כזה לא ראוי לשום-דבר מאף-אחד, עד שהוא לא יחליט לקחת את עצמו בידיים ולטפל בעצמו. לא יכול להיות, שכולם אשמים והוא שה תמים... אני גם לא מבינה את הסירוב שלך לטפל בעצמך אחרי כל התקופה הזו... זה כאילו שאת בוחרת לסבול, וזה מעלה את השאלה "למה"? היתה לך ביד הבטחה שנגוזה... את צריכה להתפכח ולפקוח את העיניים... חיים באשליה לא יעזרו להתגבר... את רק מעצימה את הסבל של עצמך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית