צריכה עידוד, אפשר?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2002 | 06:55 | מאת: נטע

31/03/2002 | 07:03 | מאת: נטע

סליחה , שלחתי הודעה ריקה.. גידי בוקר טוב, הבן שלי גויס למילואים וכן החבר של הבת שלי, שניהם למשימות בשטחים, צו 8, ואני.....מסויטת. כל כך קשה, מעיק, כבד. אעזר בכל מה שאפשרי, חברים, חברים וירטואלים, ועוד. הלואי ויגיעו אור ושלום אחרי התקופה החשוכה הזו.

31/03/2002 | 10:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נטע, אין דבר יותר טבעי ונורמאלי מלהרגיש את מה שאת מרגישה, ואת בטח גם יודעת זאת ותחושת חוסר השליטה של כולנו במצב אכן מאוד מתסכלת. העיזרי בהחלט בכל מה שאתה יכולה כדי לעבור את התקופה. זו אינה בעיה נפשית אלא בעיה מציאותית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית