אנורקסיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/03/2002 | 16:01 | מאת: רוני

יש לי חברה בת 16 והיא אנורקסית. אשפזו אותה בראש השנה עם זונדה אך היא שוחררה ומאז היא המשיכה לרדת במשקל והיא עובדת על כולם הדופק שלה נע בין 48 ל 54 והיא לא מקבלת מחזור כבר כמעט שנה. שאלתי היא תה אפשר לעשות כדי לעזור לה אם היא לא רוצה לעזור לעצמה?

29/03/2002 | 17:21 | מאת: HERA

רוני, במקרים כאלה, עד כמה שזה לא נעים (בלשון המעטה), מומלץ להתייעץ עם פסיכיאטר ולאשפז את חברתך בכפייה. גם ההורים שלה יכולים לאשפז אותה, מכיוון שהיא קטינה. רוב האנורקטיות הן בנות אינטליגנטיות, שמצליחות "לעבוד" על הסביבה. אך המצב שאת מתארת כבר גובל בסכנת חיים.

30/03/2002 | 18:56 | מאת: .

HERA כתב/ה: > > רוני, > > במקרים כאלה, עד כמה שזה לא נעים (בלשון המעטה), מומלץ להתייעץ עם > פסיכיאטר ולאשפז את חברתך בכפייה. > גם ההורים שלה יכולים לאשפז אותה, מכיוון שהיא קטינה. > רוב האנורקטיות הן בנות אינטליגנטיות, שמצליחות "לעבוד" על > הסביבה. אך המצב שאת מתארת כבר גובל בסכנת חיים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית