המשך למה שדיברנו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/03/2002 | 13:47 | מאת: שאלה לגידי: חשוב מאוד

היי גידי. דיברנו שמי אלון ואמרתי לדבר עם בת זוגתי בקשר לכדור והתופעה.להזכירך דיברנו בטלפון. היא אמרה שקיבלה את הארוע של לא מצליחה להירדם כמה לילות בזמן הלימודים לתואר ואז הופנתה לפסיכיאטר.היא רכגע לוקחת ריספרדל בכמות של 3 מיליגרם פעמיים ביום.רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הכמות או לעבור לכדור טבעי לחילופין כי מטרידה אותי העובדה שהיא לוקחת כדור כימי שאולי קצת מוגזם לגבי המקרה שלה.להזכירך היא בעלת תואר ראשון ועובדת בנק.היא סיפרה שהפעם האחרונה קרתה לפני שנה וזה היה כשעשתה טעויות בעבודה.האם על כזה דבר צריך כזה טיפול ? אני חושש שהיא לוקחת משהוא שלא מתאים לה בכלל. יכול להיות שאולי אני צודק? מקווה לתשובה בתודה מראש שוב

27/03/2002 | 14:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, כפי שהסברתי לך בתשובותיי הקודמות בפורום, באי-מייל ובטלפון, יהיה זה חסר אחריות מקצועית מינימאלית מצד כל איש מקצוע לענות לך על שאלות אלו מבלי להכיר אישית אותך ואת חברתך. עליך לפנות עם חברתך לאיש מקצוע מוסמך לייעוץ. אם אינך יכול להרשות לעצמך את הדבר מבחינה כספית, פנה אל קופה"ח בה אתה חבר. אתה שואל שאלות כבדות-משקל, ספציפיות מאוד ומבקש לקבל ייעוץ בחינם דרך הרשת וגם לקבל החלטה על סמך התשובות אם להינשא לחברתך או לא. אף איש מקצוע לא יסכים לשתף פעולה עם דרישותיך. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית