זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2002 | 14:51 | מאת: רום

בלי כוונה התאהבתי במישהו אפילו שאני נשואה ומעריצה גם את בעלי הוא (הבחור)ממש לא יודע וגם אם כן לא ממש יקרה משהו כי נשוי וכו הרגשה מוזרה לא צפויה ומחורבנת ומפחידה כי ממש לא האמנתי שלי זה יקרה אחרי כל כך הרבה שנים עם איש אחד ויחידי מה עושים??

26/03/2002 | 16:06 | מאת: ש נ ה ב

היי היות ואת הבעלים הבלעדיים של הסוד , והבחור איננו שותף לו, השאירי זאת כך, ונסי לנטרל את "הרוח".... נראה לי שאת מפחדת מהעוצמה ומהאפשרות שלך זה בכלל "העז לקרות".... זה רק מראה ומוכיח שכולנו בשר ודם, גם אלה מאיתנו המחוברים חזק לאותו בן-זוג, אינני מכירה אותך, ואינני יודעת אם את אשה חזקה. אני חושבת שכדאי שתשתדלי שלא יתפתח כלום, העזרי באיש מקצוע, ואני בטוחה שתתגברי. אני חושבת שזה היה הרבה יותר בעייתי ומסובך אם שניכם הייתם מתאהבים אחד בשני... בהצלחה, שמרי על בעלך, וחג שמח ש נ ה ב

26/03/2002 | 21:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רום, את שואלת "מה עושים?" ואני שואל את עצמי אם את רוצה לעשות משהו ואם כן, מה את רוצה לעשות? מה היית רוצה לעשות? הייתי מציע שתדמייני מה היית רוצה לעשות, תשאירי את זה במסגרת הדימיון ותעשי את המאזן בין היתרונות והחסרונות של כל אופציה. יש דברים שמתקלקלים כשהם יוצאים ממסגרת הדימיון.את כותבת שאת מעריצה את בעלך. אולי אל הבחור שהתאהבת בו את מרגישה רגש אחר, יותר שוויוני. הערצה היא ביטוי שמשתמש בו אדם שמסתכל מלמטה למעלה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

31/03/2002 | 13:43 | מאת: רום

אני בעצמי לא יודעת ומבולבלת מה רוצה היות ושוב לא חלמתי על סיטואציה כזאתי בחיי ראיתי מקרים כאלו וצחקתי שלי זה לא יקרה אבל.... אם היינו נופלים לאי בודד רק שנינו הייתי רוצה שיקרה משהו!!! אבל היות ולשנינו יש משפחות וכו אני חושבת שהתוצאה הרסנית ולכן כרגע הכל על חוט דק של מרחוק חלומות בלבד וכנראה שרק הזמן יעשה את שלו לא? חוץ מזה שזה לא רק תלוי בי אלה גם בו. ואולי הוא בעצם רק חלום ולהיות איתו המציאות הייתה שונה (לא ממש נהדר כמו בשעות ספורות)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית