לגידי - שאלה על תרופות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2002 | 00:39 | מאת: HERA

שלום, מהן תופעות הלוואי הנפוצות של משפחת ה - SSRI? אני שואלת בעקבות תגובה שכתבת כאן למישהי לפני כמה ימים... תודה.

25/03/2002 | 01:40 | מאת: .

שלום הרה . הפורום הפך למקום שקט ומתורבת . . . מאז הלילה של עמוד 666 אז אולי באמת זה מספר משמעותי??? עכשיו את בטח כבר לא רוצה לשמוע תשובה על ה ssris אבל בכל זאת: ל ssris הדור החדש כמעט ואין תופעות לוואי . התופעות שכן ישנן הן קלות ותמיד באותו המעגל המצומצם של : ירידה בתיאבון המיני , השמנה , סחרחורות -כולן לא משהו משמעותי. - בדרך כלל אם החולה מתמיד לקחת את התרופות אז למרבה הפלא (או שלא) התופעות נעלמות ומתגמדות (חוץ מההשמנה שהולכת ו. . .) תופעות קשות נרשמו רק אצל בודדים והן שוליות . בהצלחה הרה החביבה.

25/03/2002 | 01:45 | מאת: HERA

שאלה - ולא בשביל להתחיל פה מהומה - עם מי יש לי הכבוד? שאלתי על תופעות הלוואי, מכיוון שגידי כתב פה למישהי לפני כמה ימים, שהשמנה היא דווקא לא אחת מתופעות הלוואי, אלא להיפך - דיכוי התאבון... ואני תמיד ידעתי שזה הפוך...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית